Život i Zdravlje

KONAČNO REŠENJE ZA HEMOROIDE

MAGNETOPLAG – MAGNETNI SISTEM KOJI SE BORI PROTIV HEMOROIDA

Ukratko ćemo vam objasniti šta su to hemoroidi, kako nastaju i kako ih se rešiti uz pomoć MAGNETOPLAGA!

MAGNETOPLAG PREDSTAVLJA TERAPEUTSKO SREDSTVO ZA TRAJNU I PRODUŽENU STIMULACIJU REKTUMA U LEČENJU HEMOROIDA! Proizvod su napravili vrsni lekari i fizičari.

Šta su to hemoroidi?

Hemoroidalne vene (hemoroidi) su krvni sudovi smešteni u zidu rektuma i anusa. Anatomski su normalan deo građe zida crijeva. U zavisnosti od lokalizacije u odnosu na zupčastu liniju koja razdvaja donju trećinu anusa od gornje dve trećine, razlikuju se unutrašnji i spoljašnji hemoroidi. Unutrašnji hemoroidi nastaju na početku analnog kanala, a vanjski na samom analnom otvoru. Problem nastaje onda kada dođe do njihovog proširenja. U proširenim hemoroidalnim venama otežano je oticanje krvi, javlja se otok tkiva koje okružuje vene. Ukoliko dođe do zapaljenja, hemoroidi mogu biti i veoma bolni.

Zadržavanje krvi i proširenje hemoroidalnih vena nastaju uglavnom zbog povećanog pritiska u predelu rektuma i anusa. Razlozi za to su mnogobrojni.

Postoje četiri stadijuma ovog obolenja. MAGNETOPLAG POTPUNO OTKLANJA PROBLEME PRVOG  I DRUGOG STADIJUMA!

Istraživanja na VMA i Institutu  Mihajlo Pupin  su pokazala  da MAGNETOPLAG u potpunosti otklanja probleme hemoroida  I i II stadijuma. U  III stadijumu pomaže od 60 do 80%, a IV stadijum rješava do 50%. Približno iste rezultate su dobili  i stručnjaci u Nemačkoj, a koji su sprovedeni na zahtev BORNER – GERMANY.

U prvom stadijumu se najčešće javljaju blage tegobe poput svraba u predelu rektuma, dok se u drugom stadijumu javljaju bol i krvarenje. Krv je svetlo crvene boje i obično se javlja posle pražnjenja creva. U trećem stadijumu dolazi do ispadanja hemoroida prilikom stajanja ili u toku pražnjenja creva. Hemoroidi u četvrtom stadijumu su praćeni jakom upalom, stalno su izvan svog mesta i ne mogu se vratiti.

Pročitajte kako MAGNETOPLAG  uspešno otklanja problem hemoroida!

MAGNETOPLAG se sastoji od 2 nezavisna višepolarna magneta, smeštena u oblogu oblika T, napravljenog od tvrde plastike, bele boje, sa graničnikom na kojem se nalazi zeleni ili narandžasti marker. Unutrašnje telo je napravljeno na takav način da obezbedi maksimalnu toleranciju materijala na rektalnu terapiju i udobnost za vrijeme trajanja terapije.

Magneti koji čine set MAGNETOPLAGA su višepolno namagnetisani sa definisanim razdvajanjem magnetih polova. Jedan magnet je namagnetisan polovima koji obrazuju prsten, a drugi polovima u pravoj liniji, i zahvaljujući tome, tokom terapije magnetna polja se zatvaraju, stvarajući tako efekat magnetnog polja u oblasti rektuma.

Kako deluje MAGNETOPLAG?

MAGNETOPLAG reguliše protok krvi kroz venski sistem završnog dela debelog creva uz produženo dejstvo i poslije primene, smanjuje bolnu nelagodnost i otklanja svrab u predelu rektuma.

VAŽNO! Terapija uz upotrebu MAGNETOPLAGA nije preporučljiva za osobe sa srčanim obolenjima i ozbiljnim poremećajima cirkulacije, ugrađenim pejsmejkerom, metalnim implantantima u karličnom predelu (vještački zglobovi, sprave za kontracepciju u materici), karcinomom (uključujući i prethodna obolenja), akutnim infekcijama, klinički aktivnom tuberkolozom, krvarenjem iz digestivnog trakta, posle operativnih zahvata, te u trudnoći. Osobe predviđene za bilo koju vrstu dijagnostičkih testiranja trebalo bi da obaveste svog lekara o trenutnom lečenju stalnim magnetnim poljem.

Uputsvo za upotrebu MAGNETOPLAGA

Prije svake upotrebe MAGNETOPLAG bi trebalo oprati mlakom vodom i sapunom, a zatim osušiti. Naneti sloj vazelina na aktivni deo umetka do graničnika. Pažljivo staviti pripremljeni MAGNETOPLAG u rektum. U slučaju tegoba, uvlačiti MAGNETOPLAG postepeno, sa prekidima, kako bi se izbeglo oštećenje sluzokože. Nakon stavljanja MAGNETOPLAGA u rektalni otvor, pacijent bi trebalo da ostane u ležećem položaju na boku narednih sat do dva.

Pri prvoj upotrebi može se koristiti bilo koji deo. Svakog narednog dana primenjuje se pomagalo one boje, koja prethodnog dana nije korišćena. Lečenje bi trebalo nastaviti minimum 10 dana. Umetak se ne smije stavljati u vaginu.

MAGNETOPLAG je trajan proizvod koji kupite jednom, a koristite čitav život. U slučaju ponovnog problema koristite ga na isti način.

Ipak, korišćenje MAGNETOPLAGA ne preporučuje se ako je na istom načinjeno neko oštećenje u vidu ogrebotine ili naprsline. MAGNETOPLAG bi trebalo čuvati na udaljenosti minimum 10 cm od predmeta osetljivih na magnetno polje poput satova, digitrona, magnetnih traka, pejsmejkera, te na suvom mestu van domašaja dece.

MAGNETOPLAG protiv hemoroida možete naručiti na sledećem linku.

MAGNETOPLAG je proizveden u Institutu Mihajlo Pupin. Proizvod je testiran i sertifikovan u Kliničkom Centru Zvezdara u Beogradu. Sva prava rezervisana Patentom br. 1608/83.