[vc_row][vc_column width=“2/3″][vc_column_text text_larger=“no“]NIKOTIN STOP – FILTER OD ZEOLITA

 

Svi  znamo da je pušenje  štetno po zdravlje i da se ovog poroka jako teško odreći. Pušači najbolje znaju koliko je teško ostaviti cigarete.

Nije problem u karakteru čovjeka, volji i želji da se riješi cigareta. Problem je u nikotinu, u nikotinskoj zavisnosti. Uvlačenjem dima u pluća nikotin za 10-15 sekundi preko krvi dospjeva  u mozak i izaziva kokainsku reakciju i nikotinsku zavisnost. Što više pušite nikotinska zavisnost je sve veća.  Muštikla i filter nikotin stop-a  apsorbuju nikotin, katran, ugljen–monoksid.  Preko 4 000 štetnih sastojaka duvanskog dima smanjuje i do četiri puta. Pušeći  svoju omiljenu cigaretu preko Nikotin stop-a vi unosite mnogo manju količinu nikotina i tako na potpuno prirodan način smanjujete i potpuno se rješavate nikotinske ovisnosti. U zavisnosti od broja cigareta i pušačkog staža za 60-90 dana  organizam se potpuno denikotinizuje, te više nemate potrebu i želju da zapalite cigaretu.

Nikotin STOP je vrsta specijalne muštikle za smanjenje nikotina i drugih štetnih sastojaka iz duvanskog dima. Potpuno je prirodan proizvod! Punjenje filtera je od specijalno obrađenog i granulisanog Zeolita sa preko 90% Klinoptiolita.[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=“1/3″]

PROIZVODI SA MINERALOM ZEOLIT (4)

PRIRODNI MELEMI (14)

PRIRODNI BILJNI INFUZI (5)

PREMIUM PONUDA (16)

[/vc_column][/vc_row]