PRISTROG

Imamo jedinstvenu gamu proizvoda - strogo prirodnih - pristrog.

Mi smo prva telešop i online prodaja u EX Yugoslaviji.

Na usluzi smo vam već 27 godina.

Naše ljubazno osoblje

Vam je na raspolaganju 24h

PRISTROG

O nama

Omogućuje komfornu i jeftiniju kupovinu preko naše online prodavnice. Za najbolji kvalitet i najpovoljniju cenu, dovoljan je jedan klik da proizvod dođe na kućnu adresu.

Pristrog je priča koja se bavi prodajom strogo prirodnih proizvoda.

Za sve one koji vole i poštuju život, brinu se o svom zdravlju tražeći način da poboljšaju svoj unutrašnji i vanjski izgled, napravljena je ova stranica. Sa našim potpuno prirodnim proizvodima, koji su pokazali izuzetne rezultate, želimo da dopunimo vašu svakodnevicu, postajući srećniji i zadovoljniji u svim aspektima života. Niz stručnjaka i prijatelja, sa kojim sarađujemo, je ostavilo veoma pozitivne utiske na naše preparate.

Posredstvom naše stranice, pokušaćemo vam približiti i pružiti sve dodatne informacije o proizvodima koje prodajemo i reklamiramo. Dugogodišnji rad sa proizvodimo, koje ćemo navesti, je pokazalo vrijednost i kvalitet po kojem smo već prepoznatljivi na tržištu.

Naš cilj je da vam pokažemo da prirodnim putem, metodama i strogo prirodnim preparatima možete da poboljšate svoje zdravlje, a samim tim i kvalitet života. Ne zaboravite da je svakodnevna briga o Vašem zdravlju veoma bitna.

Zdravlje je i u vašim rukama!

Pristrog – strogo prirodno!

 

PRISTROG @ 2024.

Imamo sopstvenu proizvodnju i partnerske firme koje proizvode za nas.

1996
GODINA OSNIVANJA
1000000
ZADOVOLJNIH KORISNIKA
200
KOMPANIJA KOJE RADE SA NAMA
4
KANCALARIJE - PREDSTAVNIŠTVA
33
ČLANOVA TIMA
30
KOMPLETIRANIH PROJEKATA
Pusti video zapis

Our company history and facts

I should be incapable of drawing a single stroke at the present moment; and yet I feel that I never was a greater artist than now.

Pusti video zapis

Design & development process demonstration

A wonderful serenity has taken possession of my entire soul,like these sweet mornings of spring which I enjoy with my whole heart.