[vc_row][vc_column width=“2/3″][vc_column_text text_larger=“no“]AKMA MAGNETI

AKMA MAGNETI  su namijenjeni  za permanentnu i bezbolnu stimulaciju bioaktivnih tačaka na koži. Ovaj proizvod je klinički ispitan, a testiran pod brojem 160-2/83 od strane VMA. Upotreba magneta u svrhu očuvanja i ublažavanja bolova pojedinih dijelova tijela je poznata više od 3 000 godina.  Stari Kinezi i Grci su mnogo govorili o terapeutskoj namjeni prirodnih magneta.

Djelovanje magnetskog polja je višestruko! Pad magnetnog polja uzrokuje lošu cirkulaciju i samim tim slabije dovođenje kiseonika i hrane u ćelije što dovodi do narušavanja našeg imunološkog sistema organizma.  Magnetno polje na naš organizam djeluje tako što: poboljšava snabdjevanje tjelesnih ćelija hranljivim materijama i ostalim materijama neophodnim za zdrav život; podržava nesmetanu regeneraciju ćelija; održava elektromagnetsku stimulaciju ćelija i nervnog sistema i povoljno utiče na poboljšanje cirkulacije i vaskularnog sistema.

Dejstvo na ljudski organizam: poboljšava rad metabolizma, stabilizuje krvni pritisak, pojačava imunološki sistem, djeluje na endrokini i nervni sistem tako što stimuliše proizvodnju endorfina i serotonina.

Indikacije:  utiče na sve vrste bolova, povišen krvni  pritisak, gojaznost, strije, celulit, vene i kapilari, hemoroidi, mialgije, osteoartroze, spondiloze, sinusitis, alergija, anemija, astma i bronchitis, opekotine, dijabetis, epilepsija, dermatritis, glavobolje i mnoga druga oboljenja.

Kontraindikacije: maligna stanja, tuberkoloza, akutna febrilna stanja, trudnoća.

Proizvodi koje imamo u ponudi su:

MAGNETOPLAG

Magnetni  sistem protiv HEMOROIDA. Biološko dejstvo magnetnog polja se ispoljava na ćelijsku menbranu i nukleus ćelije. Djeluje na ubrzavanje cirkulacije, ima antiinflamatorno dejstvo, povećava lokalnu temperaturu, resorbuje hematome, endeme. Događa se ubrzano zarastanje rane, frakture kostiju, relaksacije mišićne tenzije, analgezije, stimulacije i ubrzavanja fibriznog procesa, odnosno granularnog tkiva. Na osnovu ovih dejstava magnetno polje se upotrebljava i u poboljšanju liječenja keloida poslije opekotina ili laceracija veće površine, ubrzanja zarastanja poremećenog koštanog kalusa.

PAPUČE SA AKMA MAGNETIMA

Papuče  sa magnetima – AKMA su ekološka anatomska obuća u službi zdravlja i ispunjava sve ekološko-higijenske kriterijume da stopalo bude zdravo i čisto. PAPUČA sa magnetima AKMA se koristi  za blagu trajnu i produženu stimulaciju akupresurnih tačaka u zoni stopala (tabana).  Najbolji efekat magnetnog polja postiže se preko stopala. Magneti djeluju svojim magnetnim poljem, kao i akupresurno na taban, svojim pritiskom (težinom) na magnet vrši se akupresura na određene tačke stopala. Papuča svojom konstrukcijom utiče da se stopalo i cijelo tijelo postavi u anatomski pravilan položaj.

Papuče sa AKMA magnetima pomažu kod problema sa ravnim tabanima, bolovima u kičmi, nogama, zglobovima i stopalima, u borbi protiv čukljeva, stresa, nervoze, depresije, zamora, nesanice, dijabetesa, čuva kičmu, pospješuje cirkulaciju u stopalima i postavlja tijelo u anatomski položaj. Omogućava dugotrajno hodanje i stajanje, te stimuliše rad unutrašnjih organa.

MAGMAX – MASKA ZA LICE

Magmax maska za lice uspješno ublažava bolove nastale usljed hroničnih glavobolja, migrena i sinusa. Njena djelotvornost: povećava elastičnost i zateže kožu, smanjuje bore i kapilare, te čisti, odnosno, pilinguje lice. Ovakvom  magnetnom stimulacijom ostvaren je kombinovani efekat dejstva statičkog magnetnog polja i stimulacije akumpunkturnih tačaka. Dolazi do značajnog poboljšanja  cirkulacije, opuštanja mišića, gubitka bola i pozitivnog uticaja na opšte zdravstveno stanje.

PRIMJENA: Maska za lice sa magnetnim sistemom MAGMAX se može nositi neograničeno, a uobičajeno je koristiti pri pojavi navedenih tegoba sve dok tegobe ne nestanu. Nisu zabilježene nikakve negativne pojave pri dužoj primjeni ovakvog magnetnog sistema.

Način održavanja ove maske je jednostavan. Pere se ručno na 30-40C i suši se na vazduhu.

Ostali MAGMAX proizvodi:

  • MAGMAX za skočni zglob;
  • MAGMAX za rameni zglob;
  • MAGMAX za kuk;
  • MAGMAX za koljeno;
  • MAGMAX za leđno-lumbalnu regiju;
  • MAGMAX za rameno-lopatičnu regiju;
  • MAGMAX za šaku i
  • MAGMAX za lakat.

Svi MAGMAX proizvodi uspješno ublažavaju bolove nastale usljed: reume, osteoporoze, otoka, hematoma, mišićnih spazama, preloma i naprsnuća zgloba i uganuća. Povećavaju elastičnost i zatežu kožu, te ubrzavaju cirkulaciju u zoni dejstva. Ovakvom magnetnom stimulacijom ostvaren je kombinovani efekat dejstva  statičkog magnetnog polja i stimulacije akumpukturnih tačaka.[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=“1/3″]

PROIZVODI SA MINERALOM ZEOLIT (4)

PRIRODNI MELEMI (15)

PRIRODNI BILJNI INFUZI (5)

PREMIUM PONUDA (16)

[/vc_column][/vc_row]