[vc_row full_width=“stretch_row_content“ gap=“25″ full_height=“yes“ equal_height=“yes“ content_placement=“top“ css=“.vc_custom_1574518064725{background-image: url(https://pristrog.rs/wp-content/uploads/2019/11/pozadinska-title.jpg?id=3347) !important;background-position: center !important;background-repeat: no-repeat !important;background-size: cover !important;}“ mobile_bg_img_hidden=“no“ tablet_bg_img_hidden=“no“ woodmart_parallax=“0″ woodmart_gradient_switch=“no“ row_reverse_mobile=“0″ row_reverse_tablet=“0″ woodmart_disable_overflow=“0″][vc_column woodmart_bg_position=“center-center“ mobile_bg_img_hidden=“no“ tablet_bg_img_hidden=“no“ woodmart_parallax=“0″ woodmart_sticky_column=“false“ parallax_scroll=“no“ mobile_reset_margin=“no“ tablet_reset_margin=“no“][vc_column_text text_larger=“no“]

O NAMA

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=“2/3″][vc_column_text text_larger=“no“]Dobro došli!                     

Pristrog je priča koja se bavi prodajom strogo prirodnih proizvoda.

Za sve one koji vole i poštuju život, brinu se o svom zdravlju tražeći način da poboljšaju svoj unutrašnji i vanjski izgled, napravljena je ova stranica. Sa našim potpuno prirodnim proizvodima, koji su pokazali izuzetne rezultate, želimo da dopunimo vašu svakodnevicu, postajući srećniji i zadovoljniji u svim aspektima života. Niz stručnjaka i prijatelja, sa kojim sarađujemo, je ostavilo veoma pozitivne utiske na naše preparate.

Posredstvom naše stranice, pokušaćemo vam približiti i pružiti sve dodatne informacije o proizvodima koje prodajemo i reklamiramo. Dugogodišnji rad sa proizvodimo, koje ćemo navesti, je pokazalo vrijednost i kvalitet po kojem smo već prepoznatljivi na tržištu.

Naš cilj je da vam pokažemo da prirodnim putem, metodama i strogo prirodnim preparatima možete da poboljšate svoje zdravlje, a samim tim i kvalitet života. Ne zaboravite da je svakodnevna briga o Vašem zdravlju veoma bitna.

Zdravlje je i u vašim rukama!

Pristrog – strogo prirodno![/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=“1/3″]

PROIZVODI SA MINERALOM ZEOLIT (4)

PRIRODNI MELEMI (9)

PRIRODNI BILJNI INFUZI (2)

PREMIUM PROIZVODI (16)

[/vc_column][/vc_row]